Inlägg från november 2010

Performanceafton på Fylkingen 20/11 19.30

Välkomna till en musikalisk performanceafton med WOL, LoL och Tankred!

LIVSMEDELSVERKET och andra verk

Lör 20/11 KL 19.30 på Fylkingen (Torkel Knutssonsgatan 2, Münchenbryggeriet, 08-845443, www.fylkingen.se www.wolart.se)

Kvällen kommer att bjuda på pinfärska akter av Wenche Tankred, Lovisa Johansson, Kent Tankred och Lars Brinck. Öl och andra godsaker finns i baren!

MISSA INTE DENNA PERFORMANCEFEST FÖR ÖRON OCH ÖGON!!

Entré 80 kr / stud 60 kr


WOL är en performance duo bestående av bildkonstnärerna Lovisa Johansson och Wenche Tankred. WOL arbetar visuellt och lekfullt, undersökande och överraskande. Ideérna drivs framåt av ett improvisatoriskt möte med olika material. Vi frågar och lyssnar, materialet svarar. En grov tågordning läggs upp men exakt hur performancen gestaltar sig avgörs i stunden – i det unika mötet mellan WOL, materialet och publiken. Slumpen är en alltid välkommen gäst. Vår strävan är att skapa levande och mångtydiga bilder som sätter betraktarens egen fantasi och tolkningsiver i rörelse.

Kent Tankred är tonsättare, bild och performancekonstnär. Sedan över tjugo år tillbaka jobbar han tillsammans med Leif Elggren under namnet Guds söner. De driver också tillsammans skivbolaget Firework Edition Records.

Posted: november 10th, 2010
Categories: kaosart, Nyheter
Tags: , ,
Comments: No Comments.

Kaosart DJ…

Alltså, undertecknad gjorde premiär som DJ på Slava Social Club i fredags (5/11). Efter några svettiga timmar bakom rattar och spakar var Lars… LYCKLIG!!! Hör av er om ni behöver någon som vänder plattor – Jag har en ny karriär framför mig!

Posted: november 10th, 2010
Categories: Nyheter
Tags:
Comments: No Comments.